Saimaa Central Parkissa on palveluja joka lähtöön

Puutarhapuisto

Puutarhapuisto

Mikkelipuiston jäsenyritykset ja -yhteisöt ovat suunnitelleet ja rakentaneet mallipuutarhat, joista voi saada loputtomasti vinkkejä ja ideoita omaan puutarhaan. Mallipuutarhoissa on käytetty jäsenyritysten tuotteita (esim. valaisimia, kivituotteita ja kasveja) eli ne toimivat myös puutarhatuotteiden showroomeina. Tutustu esimerkiksi japanilaistyyliseen puutarhaan, maksaruohon peittämään pressipöytään, kaikkia aisteja hellivään aistien puutarhaan tai muistojen puutarhaan, josta löytyy monia perinteisiä elementtejä maitolaiturista riukuaitaan ja kilometripylväistä perinneperennoihin.

Mikkelipuiston leikkipuisto.

Lisäksi puistossa on mahdollisuus moniin eri aktiviteetteihin. Kävijöiden vapaassa käytössä on muun muassa rantalentiskenttä, grillipaikka, salibandykenttä, kuntoilualue, pingispöytä sekä kaksi lasten leikkikenttää pienimmille ja isommille leikkijöille.


Lisätietoja mallipuutarhoista löydät osoitteesta www.mikkelipuisto.fi/puutarhapuisto

Mikkelipuistosta lähtee myös 2,4 kilometrin Kaihun kierros -kävelypolku. Kaihun upeat luontomaisemat, yleinen uimaranta ja frisbeegolfrata ovat siis aivan kivenheiton päässä!